Сред пострадалите е и 15-годишен младеж!

За войната по пътищата няма почивен ден.

Тежък пътен инцидент отне живота на един мъж, а други двама души са с тежки травми.
Произшествието е станало на пътя Пазарджик-Пловдив в близост до разклона за село Мало Конаре, съобщават от Областната дирекция на МВР в Пазарджик.

Първоначалната информация по случая сочи, че причина за тежкото пътнотранспортно произшествие е гума, паднала от движещия се отпред микробус.

Заради нея водачът на бус „Мерцедес Спринтер” – 30-годишен мъж от Пловдив изгубил контрол върху управлението на превозното средство.

В следствие на изгубения контрол, возилото навлязло в насрещната лента за движение, където последвал удар с лек автомобил „Шкода”. Накрая микробусът се преобърнал в ляво от пътното платно.
На мястото на тежкото произшествие незабавно били насочени патрули на Пътна полиция на РУП-Пазарджик, аварийно-спасителен екип на РСПБЗН-Пазарджик и екип на Спешна помощ.

ри инцидента най-тежко е пострадал 42-годишен мъж от Пловдив.katastrofa Медицинският екип го откарал в многопрофилната болница в Пазарджик, но въпреки усилията, лекарите не могли да спасят живота му.

В болница в Пловдив е настанен негов съгражданин на 15 години. Той е с няколко фрактури, но не се съобщава да има опасност за живота му.

И на двамата водачи на превозните средства е бил направен тест за алкохол с дрегер. Пробите са отрицателни. Извършен е оглед на местопроизшествието и е образувано дознание.

Източник:razkritia.com