andrea6

Андреа често е критикувана, но тя нехае и си живее охолно като дава хиляди левове за парцали и високи токове

Кубрат Пулев явно глези Андреа като принцеса и по всичко личи, че на нея нищо не й липсва. Силиконовата певица е известна със своята слабост по скъпите дрешки и обувки.

С последните си „бижута” този път тя надмина дори себе си и предизвика масова завист в мрежата, пише bgavenue.

Феновете й само ахкат и въздишат по придобивките на Андреа, но едно е хубаво, тя поне ги ползва за визията си в клиповете. Погледнато така излиза, че инвестира в работата си, защото все пак се налага да изглежда добре и най-вече шик, както тя се появява най-често.

Всяка дама обича да пилее пари за такива красоти, но тези, които винят Андреа, че е прахосница, не може да продължат да го правят, защото блондинката не го прави просто, за да се перчи, а и да впечатли почитателите си със своите хитове. Пайнерката харчи свои и на половинката средства, за да разбие конкуренцията и да се отличи от останалите. И явно го постигна.

Съвсем скоро тези уникални чепици ще видим в някое от следващите й видеа, а междувременно стана ясно, че цената им е доста висока. Марката, която е избрала Андреа е само за баровки и Kliuki.net научи, че тя се е изръсила поне 2-3 бона за новото си попълнение в колекцията. Честито! Щом може да си го позволи, защо пък не, нали?!

източник: kliuki.net