Предизборното наддаване в Пловдив вече започна! Зрители на ТВ7 алармираха, че в Града на тепетата се вихри страхотна търговия – роми продават сметките си за ток срещу гласове. По всяка вероятност сметките се изкупуват от ДПС, тъй като партията има силни позиции в региона.

Зрителят на ТВ7 разкрива, че в Кюстендил е виждал как се купуват гласове от социалистическата партия. С това не откриваме топлата вода обаче. Почти всеки от нас е ставал свидетел на задкулисни игрички по време на изборите. Явно сега сметките за ток ще се окажат разменната монета. protestВероятно не само ромите ще започнат да продават гласовете си, за да си платят тока. “Докъде ни докараха! Да продаваме гласовете си, за да стоим на топло! Кога политиците ще направят нещо на нас, а не само да вдигат заплатите си?!”, питат потребителите в мрежата.

Зевзеци пък си предлагат гласа в интернет срещу задълженията си към енергийните монополи: “И аз продавам сметка за 235 лв.!! Чакам оферта !!” Шегата настрани, но случващото се е достатъчно сериозно, за да се замислим. Изборите традиционно са съпътствани с продажби на гласове. Ето че наддаването вече започна и то съвсем навреме!

Източник:lubopitno.org