Брендо готви отмъщение за похитителите на Лара.

Това твърдение е направено от Славчо Захаринов – бизнесмен от Перник, който също е бил в плен на похитители.  Славчо Захариновдаде интервю за в. “168 часа”.

Бизнесменът Славчо Захаринов е първият българин, станал жертва на похитители. В продължение на 20 дни неговите близки не са имали представа какво е станало с него – дали е бил убит или е починал някъде.

Славчо Захаринов е единственият българин, който е бил освободен от похитителите, без да получат и една стотинка откуп за него.Brendo-2

Точно Славчо Захаринов е повече от убеден, че Брендо вече замисля подходящо отмъщение. И по всяка вероятност хората на Брендо ще хванат тези похитители много по-рано от полицията.

А какво ще ги чака? Според Славчо Захаринов,  който претендира да познава маниера на действие на Евелин Банев – Брендо, похитителите ще бъдат разстреляни някъде в полето и никой няма да научи нищо повече за тях.

И фактът, че докато Лара е била в плен на похитителите, те са се държали добре с нея,  не са я тиранизирали, няма да направи Брендо благосклонен към тяхната съдба.

Източник:chudesa.net