miss

Тази красавица на снимката всъщност е 26-годишен мъж на име Кайлън Уезъл. Младежът се е подложил на сложна операция за смяна на пола, като единствената цел е била да спечели конкурса за красота „Мис Калифорния”.

Кайлън разкрива, че още на 11 години се е чувствал различен и тайно е мечтаел да бъде момиче.

“Детството ми бе доста трудно. Връстниците ми постоянно ми се подиграваха заради външността ми и ми се присмиваха за женствеността. Родителите ми постоянно ми се караха. След години станах жертва на с*ксуално насилие”, признава Кайлън.  mis 300×259 УНИКАЛНО! Тази Кралица на красотата е… МЪЖ! /СНИМКИ/

След като завършил училище Уезъл станал мениджър на ресторант. Успехите, които постигал обаче не го направили щастлив и той продължавал да мечтае за конкурсите за красота. Младежът разкрива, че е зарязал престижната си професия, за да се подложи на няколко операции за смяна на пола, след които се е посветил изцяло на конкурса, писа БЛИЦ.

Кайлън споделя, че след операцията животът му се е променил коренно. Вече в женско тяло е започнал да се радва на многобройни комплименти от противоположния пол.

“Много съм горда, че станах първата трансс*ксуална, която получи разрешение да се състезава за титлата “Мис Калифорния. Искрено вярвам в себе си и не се боя от осъдителните погледи от страна на съперничките. Аз съм най-добрата”, продължава разказа си мъжът-жена.

източник: razkritia.com