Варненци са бесни, защото разследващите смятат, че няма нужда да се пазят архивите.

Записите от камерите, които показват какво точно се е случило с Пламен Горанов ще бъдат заличени, разкриха източници от прокуратурата.

Изтриването се налага, защото вече били минали 30 дни, а архиви не се пазят.

В мрежата вече се четат недоволни коментари от предстоящите действия на разследващите. Според масовото мнение някой май се опитва да потули истината за самозапалилия се варненец. Той пламна като факла пред сградата на общината, а районът се контролира от видео наблюдение. След настояване на гражданите прокуратурата все пак иззе записите, на които е направена експертиза, но данните не се огласяват.PLAMEN

Всичко се държи в тайна, което още повече подклажда съмненията в близките и познатите на Пламен Горанов. „Тези записи трябва да бъдат показани публично, а не да бъдат изтрити, какво крият в крайна сметка?!”, гневят се потребители, които са си поставили за цел да продължат каузата на Горанов.

Както вече Razkritia писа, още по-любопитното е, че делото за смъртта му ще бъде поставено под специален надзор от Окръжна прокуратура, а мотивите за това, не се съобщават. „В цялата работа има нещо подозрително и надали ще излезе наяве, но ние трябва да се вдигнем, за да искаме това да се случи!”, зоват се един друг ангажирани със случая българи.

Източник:razkritia.com