Продуцентът на „Комиците” Любо Нейков си шие панталони и гащи по поръчка

Запознати разкриват, че на неговите 170 килограма готовото бельо дори с най-огромен размер му идвало тясно и той прибягвал до услугите на професионална шивачка.

Lyubo-Neikov-000011

Проблемът идва от структурата на Нейков – нисък и много едър. Стават му готови панталони, които са шити за двуметрови мъжаги. След подкъсяването обаче дрехите му стояли като облекло на клоун, затова той решил, че само шиене по поръчка ще го спаси, разкриват от в. “Шок”.
Наскоро Любо Нейков с неистови, зверски усилия, успя да отслабне с 10-ина килограма.
Но напразно!

Защото след новогодишните празници качил нови 20 килца…
Нейков не издържал изкушението на празничните трапези, когато яденето, пиенето и почивката бяха в изобилие – и закономерно не само си върнал старото тегло, но и наддал с още няколко килограма.
Негови близки сега го майтапят, че личната му шивачка вече няма да използва шивашки метър, а рулетка, с която да му мери талията.
Огромното телосложение обаче изобщо не притеснявало Любо.
Той дори се заклел пред приятели, че никога няма да се подложи на диета, тъй като обичал храната повече от всичко на света.
А и когато се подлагал на лишения – резултатите били не само нулеви, но и на минус – след отслабването надебелявал отново на т.н. йо-йо принцип.
Любимото ястие на Любо Нейков било свинска пържола, полята с гъбен сос, зеле с майонеза за салата, топъл хляб и биричка за преглъщане.

Източник: razkritia.com