Пловдивският кадър Робин Кафалиев минавал за смешен и забавен, но не и за тези, на които дължи доста пари.

Така Робин загуби добрите си актьори и съвсем закономерно рейтингът му падна. Че напоследък Кафалиев и компания изобщо не са смешни и забавни, с очите си се убедиха гости на частно парти, където „аламинутите” бяха поканени да ги веселят.
Забава нямаше, твърди човек на в. “Шок”. Всъщност се получи точно обратното – със скечовете си актьорите развалиха настроението на изисканото мероприятие…

„Това ли е нивото на съвременните български актьори?”, питат се гостите.
„Докога ще ни заливат с простотии?”, отиват по-далеч други…
robin-kafalievНо, за разлика от Робин, домакините, въпреки че не остават доволни, му плащат всичко договорено до стотинка!
За съжаление се говори, че и в тв ефира феновете на „Аламинут” се броят на пръсти, понеже хуморът им напоследък е лишен от всякакво остроумие.
Наистина жалко! Заради отлива от зрители в кулоарите на бТВ вече се говори, че предаването може и да си отиде…
Междувременно стана ясно, че в екипа на шоуто има дрязги – хората не са доволни от Робин Кафалиев, но нямат избор и не мрънкат на особено висок глас.
Пропадането на „Аламинут” започна, след като Робин не пожела да плати и изгони двете си жени звезди – Маца и Неве.
Проблемите били само и единствено от финансово естество. Други спорове нямали – Робин бил супер доволен от тях, но в крайна сметка не само не успели да се разберат, но и се разделили с бурен скандал.
Днес Маца и Неве са сред най-големите звезди на хита „Етажна собственост”, на който започва четвъртият сезон – а Робин, за жалост, потъна на дъното…
„Все още чат-пат излъчват скечове с нас, защото Кафалиев повтаря предаванията си, или ги смесва. Взима скеч от едно предаване, втори и трети – от друго и така ги смесва, за да не разберат зрителите, че понякога повтаря едно и също”, обяснила пред свои приятели Невена Бозукова-Неве, съпругата на продуцента Краси Ванков.

източник: razkritia.com