Скандалната преподавателка по „Статистика” Надежда Цанкова, която най-нагло п*ува студентите си и ги обижда с нецензурни думи, е уволнена дисциплинарно

Скандалната преподавателка по „Статистика” Надежда Цанкова, която най-нагло п*ува студентите си и ги обижда с нецензурни думи, е уволнена дисциплинарно.

Главен асистент Цанкова е получила най-тежкото наказание за уронване на престижа на Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий”, затова Академичния съвет е наложил дисциплинарното уволнение, заявиха от Алма Матер, цитирани от „Дарик”.cvetanka

Тази санкция на гл. ас. Цанкова, преподавател по дисциплината „Статистика”, е наложена по оплакване на студентите от специалност „Туризъм”, които на 21 януари са били подложени на изключително грубо и непристойно държание към тях, което е било документирано с клип.

Във видеото ясно се вижда и се чува по какъв грозен начин гл. ас. Надежда Цанкова е използвала псувни и други нецензурни обиди, отправени към студентите. Тя ги нарича с епитети като „лайна” и дори си позволява да ги псува на майка.

Цанкова е реагирала твърде бурно на въпроса как ще протече изпита и ще бъде оформена оценката по учебната дисциплина „Статистика”, се вижда във видеоклипа. Истеричната преподавателка се чува как крещи на възпитаниците си с думите: “Не може да се процедира по философия, по политология, по майни гъзини и по право…”.

Източник:lubopitno.org