Вики от „Мастило” се кълне, че с Преслава са си дружки

Въпреки, че „Гласът на България” е далеч от края си, този сезон със сигурност ще бъде запомнен с противоречивото присъствие в журито на поп фолк иконата Преслава и мълвите за скандалите между пайнерката и Вики Терзийска.

Повечето зрители на музикалното риалити не са доволни от Преслава. Според тях тя няма нужната компетенция да оценява таланти, а като за капак певицата беше обвинена, че гони по-талантливите изпълнители от страх да не й станат бъдеща конкуренция.

viki

Освен недоволството на зрителите, се носят и слухове, че Преслава и Вики не могат да се понасят и често стигат до конфликти, с които изнервят обстановката в „Гласът на България”. Според Вики Терзийска обаче тези мълви са безпочвени. Пред  в.„Шоу” тя сподели, че няма никакъв конфликт с Преслава и двете работят заедно без проблеми.

 

”С Преслава имаме страхотни отношения, въпреки че постоянно се пише в какви конфликти сме. Няма нищо такова! Ние сме нормални, интелигентни хора”, разказа Вики.  Въпреки добрите си отношения обаче, поп певицата не обича чалгата и по всякакъв начин се старае да игнорира лекия жанр, което е малко трудно тъй като в „Гласът на България” има таланти, които предпочитат именно този жанр.

Източник:kliuki.bg