„Най-накрая, време беше”, радват се зрители на телевизията

Робин Кафалиев и предаването му „Аламинут” скоро ще изхвърчат от ефира на Би Ти Ви, пишат колеги от razkritia.com, позовавайки се на информация от в. „Шок”. Според запознати Кафалиев е задлъжнял, а рейтингът на предаването му пада все повече и повече.

robin-kafaliev

Зрителите на „Аламинут” се броят на пръстите на едната ръка, а шефовете на Би Ти Ви не да доволни от този факт. В най-скоро време „Аламинут” няма да взима ефирно време в телевизията.

Актьорите на Кафалиев го напускали един след друг, тъй като не получавали парите си. Г-н Кафалиев не поискал да плати на Маца и Неве и двете актриси напуснали предаването. „Аламинут” не беше забавно дори в началото, а сега е пълен провал.

Зрители на Би Ти Ви се чудят как Робин Кафалиев и предаването му се задържаха толкова дълго в ефир. „Кой нормален човек би гледал подобна простотия”, „ Въобще за какъв хумор става въпрос, толкова скучно предаване няма”, споделят мислите си зрители на телевизията.

Изглежда е въпрос на време Кафалиев да изхвърчи от Би Ти Ви, но това не притеснява никой, освен самия Робин, говори се из коридорите на телевизията. Ако зависеше от повечето зрители на Би Ти Ви, Кафалиев отдавна да е история.

Източник: kliuki.bg