Фолк певицата в конфузна ситуация по време на участие

Неудобен момент с роклята си преживя фолк певицата Галена по време на участие. Изпълнителката на „Много ми отиваш“ дълго се черви по време на концерт. Докато изпълняваше поредния си хит, рокличката й се плъзна опасно надолу. И откри част от „активите“ на Галена.

Гафът стана в плевенска дискотека, но за нейна чест изпълнителката се държа професионално. Вместо да се скрие зад сцената притеснена, тя довърши песента си, а междувременно се постара и почти незабележимо да си оправи тоалета.

Силиконката направо пламна от неудобство, но побърза да замаже положението като издърпа роклята си обратно. Гафът обаче не остана незабелязан от феновете й, някои от които доволно оплакнаха очи с пищните форми на певицата. И без това полупрозрачния тоалет една скриваше стройната фигура на певицата. Която в последно време изглежда забележително добре и демонстрира перфектна линия даже по празниците, въпреки пълните софри, в които активно взе участие.

Обичайно за Галена не е новост да се развява по този начин. Напоследък обаче фолк дивата го раздава скромна и избягва подобни проява. Откакто осъзна, че е обект на подражание на подрастващите фолк звездата много внимава какво облича и как се носи по участия. Поради тази причина дълго се черви, след като част от силикона й лъсна на участие.