519x389Мария е на седмото небе от щастие. Фолкзвездата удари джакпота с мъж като Християн Гущеров. Двамата се радват на любовта си в палат за милиони. Милионерският син е осигурил на половинката си всички земни блага и то в големи количества. Мария и дъщеря й имат прислуга.

Певицата спортува в собствен фитнес, глези се и с джакузи. Изобщо не й се налага да пазарува хранителни продукти, защото всичко пристига по доставчици. Част от този палат пък бил истински музей. На стените висели скъпи картини. Изобщо в къщата се съхранявали доста ценни произведения на изкуството. Затова и Мария не кани никого на гости. Тя предпочита да излезе с приятелките си на заведения, отколкото да ги кани у дома.

Мария се радва не само на палат за милиони, но и на разкошна кола. Тя кара майбах и вече се похвали на феновете си с нея. По форумите коментират, че е голяма щастливка и не случайно е избрала точно Християн Гущеров, въпреки че не блести с красота. Парите му могат да накарат всяка жена да го заобича. А и както виждаме, Мария се чувства доста добре с него. Тяхна обща снимка краси официалната й страница във Фейсбук вече доста време.

източник: pravda.bg