Лаура Вардеварян, известна като „ясновидката на Маргините”, пророкува, че преди месец септември тази година ще има опит за убийство на политик, който е на високо ниво, заявява пророчицата в последния брой на в. „ШОУ” .

Арменката Лаура Вардеварян идва в България точно преди 13 години. Когато напуска родината си, там бушува сериозен военен конфликт. Решението да се пресели в страната ни идва след един необикновен сън, в който покойната й майка я съветва да отиде в България и да остане да живее там.

laura

Тя решава да послуша съвета й и пристига тук заедно със семейството си. Първоначално Лаура се установява в Смолян, защото там има голяма арменска общност, но след като мълвата за голямата й дарба се разчува в цялата страна, тя се премества в София.

„Ясновидката на Маргините” се свързва с вестник „ШОУ”, за да сподели единствено пред негов репортер своите пророчества  за бъдещето на държавата и нейните най-известни личности.

Лаура Вардеварян предвещава също така и земетресение в столицата до есента, което ще подейства на хората отрезвяващо и ще ги накара да преценят обективно състоянието на нещата в момента, както и да вземат най-правилните решения.

Източник:razkritia.com