Бащата на Любен Дилов не понасял Слави Трифонов!

Интересно разкритие направи Любен Дилов-син в свое интервю. Оказа се, че неговият баща изобщо на понасял Дългия и дори се сърдел на сина си, че избрал да дружи с гологлавия шоумен и се опълчил на властта, вместо да остане до Камен Воденичаров в Каналето.

Дилов дори си спомня, че един от споровете му с баща си станал дори публичен. В края на 90-те големият фантаст бил един от малкото интелектуалци, които защитили ударите срещу Югославия докато Любо-младжип, Слави и „Хъшове“ по това време бяхме върли противници.slavi_trifonov141

Лицето на “Удавете водещия” и днес смята, че Милошевич паднал не благодарение на, а въпреки американските бомбардировки над Белград.

“Те удължиха престоя му на власт с повече от година. Тогава Дилов-старши каза една знаменита фраза, която вбеси всички журналисти. Когато американците удариха телевизионната кула в Белград, той каза: „Нищо страшно не се е случило – по-лошо щеше да е, ако бяха ударили месарницата или завода за хляб“.”, спомня си Любо, който напоследък все по-рядко си позволява да говори за Слави Трифонов.

Източник:lubopitno.org