Васил Василев – Зуека и Димитър Рачков се изправят пред ново предизвикателство.

Уникалната двойка водещи от „Господари на ефира” напускат предаването.

Васил Василев – Зуека и Димитър Рачков приеха поканата за ново шоу, пише „Блиц”. Те ще ни забавляват в любопитна продукция, където известните личности ще се трансформират в световни музикални звезди.За промяната зрителите разбраха в последния епизод на „Имаш поща”. Журито Маги Халваджиян, Хилда Казасян и Любен Дилов – син се свърза с тях чрез екипа на Гала, за да им съобщи официално, че ги искат за водещи.

Зуека и Рачков не можаха да откажат и приеха предизвикателството. Те обаче са доволни, че всичко ще се случва на живо и така ще могат да „захранват” досегашното си шоу „Господари на ефира”. Невероятните образи са сигурни, че бъдещата продукция „Като две капки вода” ще се хареса много на аудиторията и ще бъде също толкова интересна.zueka

Самите те с удоволствие биха се трансформирали в популярни идоли, но стига това да отговаря на възможностите им. Зуека признава, че много го бива в това да докара песните като звучене на някой изпълнител, независимо, че визуално няма прилика с него. Рачков пък не може да се похвали с такива умения и би заложил на танците. Трябва да се улови най-силната черта и да се набляга на нея, но на принципа „дефектът в ефект”, разказват още двамата водещи. „Например, ако някой има тик на устата, ти го подчертаваш и му даваш да изпъкне”, казва на шега Зуека.

Източник: razkritia.com