Отговаряйки на въпроси пред вестник „Ретро“, Бареков сам се разкри, що за стока е

Николай Бареков е известен като медийното лице  с най-много прякори. И то съвсем не ласкателни. Навярно и той си има феновете, които му вярват, но след подобно интервю, не се знае дали бройката им ще се увеличи.

Новината е, че Бареков възнамерява да реализира в близко време принципно нов политически проект. Той няма да е като БСП, нито като ГЕРБ. С невероятна самоувереност той разкрива своята ориентация – нито ляво, нито дясно, нито център. Както находчиво забелязва в коментар сайтът 1kam1.eu, добре известно е на всички, какъв е този вид създание: нито жена, нито мъж.

br

Прехласнат в описание на своите бъдещи подвизи в политиката, Бареков намира най-ласкави думи за човека, станал повод за международни скандали и намразен от всички. Когато улиците и площадите поставят надпис „мафия“ и „олигарх“ под портретите с физиономията на Делян Пеевски, Бареков без никакво чувство за срам го обрисува едва ли не като истински „честен политик“, пример за подражание, цитира думите му 1kam1.eu.

Думата „олигархия“ нещо не се харесва на Бареков и той съвсем не я свързва с „добрия политик“ Пеевски. Това определение повече прилягало на президента Плевнелиев, който идва в политиката от едрия бизнес, обаче собственикът на телевизии, вестници и куп още медии категорично не бил такъв човек. Както е известно, Пеевски израства паралелно – и в политиката прескачайки умело от НДСВ в ДПС и в бизнес кръговете, подпомаган от своята майка.

Самозабравянето на Бареков стига до там, че нарича беззъбите възрастни хора, който е срещал в гр. Добрич „отвратителни“ пенсионери. Дали някой ще хареса бъдещата формация на Бареков, след като на всички е известно, що за стока е – предстои да видим.

Източник:razkritia.com