Какво СТАВА с РОСЕН ПЕТРОВ ?! Какво се СЛУЧВА с него ?!

Не казват истината за тв водещият на “Нека говорят” Росен Петров, продуцентът на предаването също мълчи!

Евтим Милошев, който е продуцент на предаването „Нека говорят”, отказва да коментира странния напоследък вид и поведение на неговия водещ Росен Петров, което напоследък е една от най-коментираните теми в публичното пространство.

rosen_petrov-im

Продуцентът дори заяви, че противно на това, което се говореше по медиите – Росен никога не е обявявал, че ще обясни какво всъщност се случва с него.
Бившият сценарист на Слави засега нямал никакво намерение нито да се оттегля от екран, нито да говори за здравословното си състояние, с което (както се вижда от екран), вероятно има сериозни проблеми, писа в. “Шок”.

От Razkriti.com припомняме, че проблемите на Росен Петров датират още откакто получи здрав пердах на боксовия ринг преди месеци. Вследствие на това тв водещият отива на лекар, където установяват, че е със счупена костица. Предполага се, че тя е заседнала в носоглътката му и така се е породило подуването. Ето защо е разбираемо задъхването на Росен Петров в ефир, тъй като просто му е трудно да диша. Здравословното му състояние продължава да е една неразгадана мистерия, която зрителите се опитват да узнаят.


Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.