miglena

Мегаскандал е на път да избухне в „Мис България“. Оказа се, че една от претендентките за титлата не само е с най-голяма възраст сред участничките, но също така крие и бебе.

Изненадващото разкритие бе направено във форума bg-mamma.com, където една от форумите пусна новината. Нито във видеовизитката на Миглена обаче, нито в разговори с останалите миски, тя разкри този факт.

Официално кандидатките за мис трябва да бъдат неомъжени, за да участват в конкурса. А преди години регламента изискваше да са на възраст до 25 години, необвързани и високи поне 170 см. Негласно правило бе да нямат деца или скандални изяви в биографията си. Тъй като това неминуемо им се отразява при представянето на „Мис Свят“.

Тази година организаторите не само нарушиха правилата, но и скриха интерес факт от публиката. Претендентката Миглена се оказа не само по-възрастна от изискванията, но и с дете у дома.

Как ще се отрази това разкритие на вота на зрителите не е ясно, както не е ясно и доколко информацията във форума е достоверна. Факт е обаче, че ако новата мис България се окаже неомъжена самотна майка, това определено ще доведе до спънки при участието й на „Мис Свят“.

източник: kliuki.net