Коя е жената с най-много обувки ?

Няма жена, която да не се вълнува при споменаването на думата „обувки”. Едва ли за някого е тайна, че дамите са страстни почитателки на този аксесоар и не пропускат възможност да попълнят личната си колекция с някой и друг нов чифт.

obuvalnik

Ако си мислите, че именно Вие сте жената с най-много обувки и кецове, то за съжаление ще се наложи да Ви кажем, че грешите! Независимо колко много, различни чифтове имате едва ли личната Ви колекция е толкова внушителна, колкото тази на Дарлийн Флин. Тя е американката, която държи рекорда на Гинес за най-голяма колекция обувки. В действителност бройката чепици, които Дарлийн притежава наистина е внушителна – над 16 000 предмета, с обувна тематика. Както може да предположите, повечето от тях са именно обувки. Сред колекцията на Дарлийн има дамски боти, ботуши, обувки на висок ток и какъвто още модел Ви мине през ума. Американката е инвестирала в тях половин милион долара!

Дори да не сте вманиачена на тема обувки, колкото Дарлийн винаги може да допълните колекцията си бързо и лесно с Obuvalnik! Брандът предоставя на своите клиенти неповторимо разнообразие от различни модели дамски обувки, като дамски боти, чехли, балерини и какво ли още не! Експертите от бранда са се постарали да подберат невероятно количество от истински качествени дамски обувки на страхотни цени!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.