Бояна Маринова споделя своите преживявания

Новата красавица на “Playboy” Бояна Маринова споделя в списанието много интересни неща относно своя любовен живот. Тя разкри коя е била “най-тъпата свалка”, която и е прилагана. Била е с приятелки в столичен нощен клуб, когато неизвестен младеж се появил до нея и паднал на колене с предложение за брак. Това обаче не било всичко от момъка. Той помолил девойката да се омъжи за него и обещал, че ще я дари с прекрасни деца. Бояна Маринова не приела, обаче тази свалка и е направила силно впечатление и през смях все още я разказва.

Бояна-МариноваПрелестната Бояна е само на 19 години, но вече привлече вниманието на всички мъже в България. Тя разкрива още, че обича да прави секс не къде да е, а в самолет. Въпреки все още малката си възраст, повечето от българските мъже биха дали мило и драго да бъдат с чаровната брюнетка, което е интересно да бъде отбелязано.

Явно Маринова, която още е в тийнейджърска възраст, отдавна е порастнала по поведение. По непотвърдени информации, тя е голям фен на Азис и дори се познава с него лично. “Най-тъпата свалка” обаче ще си остане за нея вечна.

Източник: chudesa.net