Къртицата не само се издаде с отварянето на плика, но и във физическото изпитание показа, че няма желание за победа.

Къртицата е разкрита! Още с първата мисия на участниците в риалити шоуто по TV7 зрителите разгадаха кой е главният герой в предаването.

Къртицата не само се издаде с отварянето на плика, но и във физическото изпитание показа, че няма желание за победа, а по-скоро да провали съотборниците си. А както знаете – целта на Къртицата е именно такава – да проваля мисиите и да прибира печалбата за себе си.

„Пълен провал. И за децата стана ясно, че Деян Донков е „Къртицата”, коментират убедени зрителите във Фейсбук. Всички са единодушни, че актьорът е „тайният агент” в шоуто и има логика.dean

Освен че Донков е артист и лесно може да се преструва и лъже, Деян видимо не си даваше зор на мисията.

Точно той настоя да бъде в шейната, без да даде логично обяснение защо, а именно заради него мисията за малко да бъде провалена. Докато отборът на „неизвестните” завърши мисията за няма и 4 минути, „известните” се справиха на 8-ата, което за малко да им отреже главата. Донков бе сигурен, че ще се справи бързо със събарянето на тухлите, но очевидно не бързаше особено.

„Деян Донков е единственият, който, като си отвори плика, се огледа дали някой го гледа… Той е Къртицата”, разконспирираха зрители на новото риалити „Къртицата”.

Източник:kliuki.net