sirene

Рекламата за сиренето „Булка” изнерви всички зрители. То съдържа брутална агресивност и недвусмислените сексуални намеци.

В СЕ

М започнаха усилени дискусии доколко тя е в рамките на приличиетo. Текстописецът на грубите намеци обаче остана в тайна. Накрая обаче близки до поръчителите на убийствения клип го издадоха. А това бил не кой да е, а сценаристът на Слави – Иво Сиромахов. Той взе три бона хонорар за петте реплики в нея. Рекламата се оказа най-гледаната в интернет.

Именно той е заложил на дебелашкото чувство за хумор в шоуто на Слави. Този път обаче е решил да  го вкара в рекламата.

Жулиета си развява балкона в доста телевизии, а Ромео лакомо гледа огромните гърди, за които се твърди, че са естествени и нямат силикон.

Някои се възмущават от лигавите реплики, но голяма част от мъжката половина на зрителите я гледат с кеф. Представят си, че самите те търсят сиренцето.

Рекламата постигна желания ефект. Всички говорят за нея – едни я защитават, други яростно я нападат. Безразлични обаче няма.

Най-засегнати са млекопрозводителите. Те се обиждат, че белият нарязан на кубчета продукт се нарича сирене. Това оронвало техния престиж и вкарвало в заблуда зрителите.  „Булка“ според тях не е растителен продукт и се прави с палмово масло.

Наскоро тези продукти със заповед на земеделския министър бяха отделени на отделни рафтове и с различни етикети. Спорът в момента е дали да се рекламират продукти, които не са доказано полезни за здравето.