Заместник-председателят на Сдружение „Младежки глас” взриви Фейсбук с посланието си.

Един от лидерите на Сдружение „Младежки глас”провокира вълна от гняв срещу провокативното му послание в страницата на протестиращите във Фейсбук!

Заместник-председателят на сочената за младежка организация на ГЕРБ публикува дълъг и агресивен пост, в който недвусмислено изказа мнението си за мъжете-факли.

sibil

Според Сибил Бойчев самозапалилите се от отчаяние българи са „платени или малоумни улигофренчета” (правописът е предаден точно – Бел.ред). „Живите факли” прекалили с гледането на филми и видеоигрите, затова сега горели в ада, четем в Афера.бг.Според активиста на сдружението проблемите на българите се коренели в това, че си оценявали труда на по 200 лева месечно.

Според сайта, получава сериозни финансови инжекции като субсидии и имоти.

Председателят на „Младежки глас” е депутатът с най-краткия мандат в историята на парламента. Това е рапърът Тодор Йосифов-Маниака. Избран като депутат от ГЕРБ – Бургас в предишното народно събрание, той се оттегли под влияние на силния обществен натиск върху него.

Активистът Сибил Бойков пък, освен с това изказване, е влизал и друг път в полезрението на медиите. Преди две години беше бит от непознат, след което използва газов пистолет и беше задържан от органите на МВР.
От:Надежда Димитрова                                   Източник:razkritia.com