Войната между партиите става все по-ожесточена.

Чутовен скандал се разрази в сутрешния блок на Би Ти Ви „Тази сутрин”.По план гост на предаването трябваше да бъде лидерът на БСП сергей Станишев, а бившият вътрешен министър Цветан Цветанов да отговаря на въпроси по телефона.
Цветанов обаче не се сдържа и поиска да отиде в студиото на живо. От своя страна водещият Виктор Николаев го покани и Цветанов влетя след броени минутки.skandalОт думите му стана ясно, че е бил само на крачка от Би Ти Ви (в предизборния щаб на ГЕРБ) и затова е успял да дойде толкоз бързо.

Войната между партиите става все по-ожесточена

Станишев подразни бившият вътрешен министър с изявлението си относно подслушванията.
Лидерът на партията столетница подчерта, че не е специалист по специалните разузнавателни средства, но допълни, че са получили сериозна информация по случая, описваща технологията на подслушванията.

Той допълни, че е описана подробно методиката, по която се извършват подслушванията, както и че за целта е използван мини ван.
Именно поради тази причина лидерът на БСП взел решение да оповести тази информация.
Освен всичко това, Станишев допълни, че Цветанов продължава да управлява анонимно, а хората изпитват страх от него и бившия премиер Бойко Борисов.

На свой ред Цветанов определи всички тези твърдения като категорична лъжа. Той бе категоричен, че БСП правят всичко възможно да изфабрикуват политически компромати, за да опетнят ГЕРБ за предстоящите парламентарни избори.

Източник:senzaciq.info