Андреа е наддала поне няколко килограма отгоре, а причината за това може да е бременност, която с Кубрат пазят в тайна.

759449_375_282

Андреа май е бременна. Фолк певицата сериозно е наддала на килограми и този факт, както и други подозрителни, накара медиите да заподозрат, че изпълнителката на „Искам, искам“ и Кубрат Пулев чакат дете.

Певицата се бе покрила за известно време, като дори във Фейсбук спря да пуска актуални снимки и публикуваше само стари. На последното й участие обаче истината лъсна. Андреа е наддала поне няколко килограма отгоре, а причината за това може да е бременност, писа HotArena.net.

От снимките ясно личи, че певицата е направила бузки, качила е и в ханша и бедрата. Гаджето на Кубрат Пулев обаче освен фолк дива, е и модел и никога досега не си е позволявала да качи и грам. Тя винаги е поддържала слаба и стройна форма. Но както знаем – бременността трудно може да се скрие.

Вероятно певицата още е в началото на бременността си и затова двамата с Кубрат са решили все още да не разгласяват щастливата новина.

Друга възможна причина за напълняването и подуването на Андреа обаче може да е алергия, отбелязват запознати. Припомняме, че неотдавна Ивана препати от такава алергия и доста наддаде в килограмите.

източник: kliuki.net