koce

Коцето направи за смях едни от най-вървежните си колежки в бранша на чалгаджиите. Известен със своя хумор, Константин често си прави шеги на гърба на другите, но и на своя собствен… Може би заради това е толкова обичан сред колегите си и има толкова много почитатели.

Този път обаче Коцето направо се оля, пишат колегите от Kliuki.net. Той направи силно изказване на страницата си във Фейсбук, което накара феновете му да мислят, че отправя директен укор по адрес на колежките си в бранша. Коцето написа: „На снимки във Facebook повечето са като излезли от Fashion TV, а на живо са като избягали от Animal Planet”.

Това съответно предизвика небивал смях сред феновете му, тъй като недоволството срещу фотошоп манията на фолк дивите е масова.

На хората им е ясно, че фолкаджийките правят какви ли не интервенции по тялото си с тези компютърни програми. Определено този факт е известен и на Коцето, който явно вече е решил да си го каже открито. Но когато е излязло от неговата уста, това става повод за скандал в бранша.

Феновете на фолк дивите смятат, че Коцето тотално прекали. Според някои той е прекалил с чашката и това е дало повод да развърже езика си, а други са на мнение, че по този начин той е искал да натрупа актив на техен гръб и да ги унизи.
Е, накъде повече да ги унизи, като те сами се унижават всеки ден с постъпките си, коментират форумци.

източник: kliuki.ws