paco

Панайот награби, меко казано, любопитна дама на празненството по повод годишнината на Коцето и Надя и откриването на новия сезон на дискотеката им.

Плямпалото от Гълъбово изтърва златна възможност да намери чисто и искрено щастие и сега прегръща кой ли не по заведенията. Дали в името на телевизионното присъствие или под напора на родата и годините уж беше готов да е само за една жена. Венета Райкова щедро (и заради рейтинга) цял проект посвети на търсенето, което се увенча с успех.

Победителката в „Укротяване на опърничавия” беше истинска шестица от тотото. Сладураната Надежда беше умна, естествена, надарена и одобрена от родата. Отгоре на всичко искрено харесваше Пацата, а не търсеше 15 минути слава.

Уви! Идилията изтрая няколко месеца и Надето не изтърпя глупостите на Панайот и реши да учи в Германия. След нея Гълъбовският бек го удари на похождения като последната му цел май е въпросната дама от партито на скъпите си Славчеви!

Блондинката може и да радва Пацо, но той само може да съжалява, че е изпуснал милото момиче, за да налазва по клубовете подобни дами с „ексцентрична” външност!

източник: kliuki.ws