Петя Димитрова – Ирина е президент на Асоциация ИРИНА за изследване и прилагане на парапсихологически умения в практиката. Сценарист е на документални и игрални филми. Ирина притежава силна ясновидска дарба. Вече 20 години нейни прогнози за бъдещето на страната и света се публикуват в различни медии. Председател на Будистката общност у нас. Основател и редактор на вестник „Свръхестественото“.

– Само с езотерика ли се занимавате, Ирина?
– Започнах и продължавам като журналист и писател. Измислих първото езотерично четиво в страната, бях отговорен редактор на в. „Феномен“, а вече 21 години издавам в. „Свръхестественото“. Водих авторски предавания за парапсихология. Търсех доказателства от хора, които казваха, че са феномени. Открих и дадох възможност на доста от тях, а те бяха цели тълпи. Бяха диви и шантави времена за каквото и да ставаше въпрос, но каквито ни бяха политиците, такива и феномените.

– Как разбрахте за дарбата си?
– Много внезапно, стовари се като меч. Един ден започнах да виждам телата отвътре и това беше толкова отвратително, че се шокирах. Виждах и откъси от нечие бъдеще като отделни фрагменти… Но нямаше кого да попитам какво се случва, още повече откъде накъде точно с мен. Изглежда, че дарбата за сканиране се контролира от сила, която пък настройва умовете към себе си. Така че някак си се разбрах с този, който я контролира, и той милостиво „, ми даде способността да сканирам не постоянно, а само когато искам, и паралелно да узнавам диагнозите. Справях се в най-безумни ситуации, предварително задавах клинични данни, които после се потвърждаваха от лаборатории, а по-важното беше, че веднага с болестта излизаше информация как ще се развива, какво ще й повлияе, ще живее ли тялото. Може да ви звучи странно, но болестите най-често се лекуват не с хапчета и скалпели, а щом се открие причината за тях.

– Значи ли, че самите ние си се разболяваме чрез поведението си?
– Болестите идват, предизвикани от грешки в поведението и отношението; ни към света и към самите нас. Щом грешката се осъзнае и не се повтаря, изчезва и болестта. Това е много древен и могъщ принцип, но официалната медицина е безпощадна и ни е наложила мисленето, че трябва да се лекуваме само с химикали. Практиката ми пази много случаи, в които важи правилото: ако човек наистина се самоуважава, той ще е най-добрият лекар на себе си. Тогава се спасява от висене в претъпкани коридори, безразличие, шепи хапове, облъчвания. Все неща, които предопределят унило съществуване и жалък край.

premier

 

– Вярно ли е, че може да се лекува с храна?
– Може да се излекувате с всичко от всичко, дори с чаша вода, стоплена на слънце, ако настроите ума си към тази програма. Всеки знае, че повечето от това, с което сме принудени да се храним, е чиста отрова, но бавно действаща. Трябва да се намери някакъв изход, за да приемаме малко, но чиста храна, и това е наистина сложно, но пък си заслужава, особено ако се научим, че храната просто поддържа тялото и нищо повече. С една дума, трапезите, банкетите, чревоугодничеството стават толкова излишни колкото и повечето неща, с които сме се закотвили и за които блъскаме, за да изкараме пари.

– Да разбирам ли, че е възможно да се пребори болест като рака?
– Някои хора знаят, че има ясно и категорично лекарство срещу рака, но то се пази в тайна от фармацевтичната индустрия, която печели милиарди. Така или иначе, животът на отровената ни планета накрая се изражда в рак. За да забавите тази диагноза, изпивайте сутрин по чаша нехлорирана и неминерална вода с половин лъжичка сода бикарбонат. След 10 минути – чаша топла вода с половин лъжичка куркума. Не пийте нито вода, нито каквито и да е течности от пластмасови бутилки, изхвърлете козметиката си, в която има парабени, четете етикетите и ако има и едно Е, не купувайте гответе вкъщи, откажете се от месото във всякакъв вид, от палмовото масло и маргарина, от поделсладителите, особено аспартам, който е навсякъде, защото е жълти стотинки, яжте малко и скромно. Ако питате мен, проблемът с рака е ужасният резултат от факта, че планетата е завладяна от демонични сили, човешките същества не се обичат помежду си и прекарват живота си в мисли как да навредят един на друг.

– Каква е вашата прогноза за България през следващите няколко месеца?
– Ако чакате чудо, не, няма да стане. Нищо особено няма да се случи, или всичко ще се върти в кръга на онова, което вече изпитахме през последните 20 години. Пустинята ще е по-интересна от тук. Боричкания, нападки, опровержения, говорилня от сутрин до вечер.

– Ще се проведат ли предсрочни избори?
– Изборите ще се проточат във времето, ще се отлагат и намерението за тях ще прелива от месец в месец, докато това омръзне на всички. За тази година имам три прогнози, които се случиха. Първата се отнася до абдикацията на папата. Втората до това, което стана в Турция. И двете сбъднали се прогнози не бяха очаквани от никого. Третата се отнася до хаоса в страната ни.

Според нея следващият министър-председател ще бъде нисичък и почти непознат за публиката мъж, с оплешивяваща кафява коса, накуцващ с левия крак, но с отчетлива харизматичност. И още – българите зад граница ще имат решаващия глас за новия парламент.

– Да разбирам ли, че нямат шанс протестите в момента?
– За съжаление да, макар това да изглежда ненормално. Както вече ви казах, дори протестиращите по улицата привлякоха негативни емоции, още повече че са разнопосочни и разделени на лагери един срещу друг. Предвиждам няколко по-мащабни протеста, но съвсем не така многолюдни, както в началото.

– Според вас Бойко Борисов ще се завърне ли като водеща фигура в политиката?
– Ще се завърне, но не на бял кон. Този човек става все по-уморен и тъжен, а грешките износват бързо. Ще го виждаме, но вече не в предишната позиция.

– Като председател на Будисткото общество у нас сте се срещали с Далай Лама. Говорихте ли за България?
– Той отлично знаеше, че идвам от България. Говорихме за света, но страната ми също е в него. Всъщност не е от особено значение къде си роден, понеже Земята е наказателен батальон и страданията връхлитат всички. Будизмът обаче предлага решение – да премахнем причината за страданията. Тази битка изисква дисциплина, самоотверженост и скромност, един от поразителните уроци на Негово Светейшество.

Източник:skandalno.net