Според червената депутатка журналистите драматизират прекалено много случващото се пред парламента

Червената депутатка Мая Манолова беше подложена на жестоко унижение от страна на таксиметров шофьор. Заместник-председателят на парламента беше буквално изхвърлена от таксиметров шофьор от колата му. Случката се разигра малко по-рано днес близо до сградата на президентството. Депутатката от БСП се опита да разговаря с протестиращите граждани, но те не й дадоха никаква възможност, тъй като я освиркаха бурно.maq

Единственото, от което се вълнуваха събралите се граждани, беше да получат отговор на въпроса кога кабинетът, оглавяван от Пламен Орешарски, ще подаде оставка. Очевидно стресната Манолово се опита да избяга от протестиращите като се качи на стоящо наблизо такси. За неин огромен ужас обаче бакшишът категорично отказа да я приеме и я накара да слезе от колата му. Унизената Манолова трябваше да изчака да дойде специална кола на НСО, която да я изведе от обсега на ядосаните хора.

Преди да напусне мястото на протеста обаче Манолова направи последен опит да разговаря с протестиращите. Червената депутатка заяви, че хората не бива да вярват на всичко, което се пише и излъчва по медиите, тъй като по думите й, то било твърде драматизирано. Заместник-председателката на Народното събрание се опита да даде насока на журналистите как да си вършат работата, заявявайки, че трябва да бъдат по-коректни в писането на материалите си.

Източник:razkritia.com