Станишев откликна на желанието на Бойко Борисов да прекратят омразата между партиите си

Немислимото е на път да се случи! БСП и ГЕРБ са на път да загърбят различията помежду си и да се коалират в името на интересите на страната. По-рано днес Сергей Станишев отговори на готовността на Бойко Борисов двамата да се срещнат, за да обсъдят възможността за създаването на ново, експертно правителство, което да управлява България в следващите години.

sergej-stanishev-bojko-borisov-bgnes_6c3e6fb697

 

Припомняме ви, че в петък Бойко Борисов призова да се загърби омразата между различните политически сили, за да могат да се обединят наистина можещите хора от тях в името на доброто на страната. Тези думи на лидера на ГЕРБ бяха изтълкувани от

Станишев като желание за помирение между двете враждуващи партии.
Нещо повече, червеният лидер е убеден, че с думите си бившият премиер е поел отговорността за създалата се среда на конфронтация между отделните политически сили. Станишев допълни още, че с ГЕРБ трябва да се обсъдят доста аспекти от политическия живот в страната като на първо място червеният лидер очаква от представителите на партията на Бойко Борисов да се върнат в парламента и да започнат да си изпълняват задълженията.

Източник:razkritia.com