azis2

Азис смята да заминава и побърза да го сподели феновете си в социалната мрежа. Веднага след празниците много от родните звезди се отдадоха на удоволствия и певецът също не прави изключение.

Той съчетава работата си с активни забавления и след като преди дни се похвали, че се е подвизавал на почивка в Пампорово, сега си е купил билет за доста по-скъпа и луксозна дестинация.

Kliuki.net разгада накъде е тръгнал Азис, въпреки че той не пожела да обяви конкретно мястото. Разбра се, че скандалният изпълнител ще похарчи известна част от високите си хонорари в Сидни.

Сигурно Азис иска да се зареди с малко слънце и хубави емоции преди да се отдаде по-сериозно на клиповете си, с които ще провокира през тази година. Още в края на миналата той успя да разбуни здраво духовете у нас, защото се включи във вечната вражда между Алисия и Николета. От тогава насам цяла България го хули, ала Василка тегли по една на всеки и не се трогна от случващото се.

Сега неговите почитатели са в трепетно очакване той да покаже малко красота от пътешествието си. Няма начин Азис да не се фръцне какви ще ги върши в Сидни, така че съвсем скоро ще се разбере и това.

източник: kluki.net