Чалга иконата Алисия онемя от възхищение пред Лили Иванова, след като посети концерта на примата в Лозенец. Бившата на Ники Михайлов сподели, че за нея Лили е най – голямата българска певица и всички останали могат само да се учат от нея.

„Силно впечатлена съм от професионализма на Лили Иванова. Тя е велика и истински се радвам, че успях да посетя нейния концерт на морето. Толкова се вълнувах, че си купих специална рокля по случая. Това събитие трябваше да бъде уважено както подобава. На концерта бях сама”, каза Алисия.alisiq

Последното изречение има отношение към все по – горещите сплетни по неин адрес, че е любовница на брата на Вили Сечкова. Тя категорично отрече достоверността на тази информация и обяви, че сърцето ѝ към момента е затворено заради спомена за Ники Михайлов.

Алисия зарадва феновете си с обещание за гореща фотосесия в последните летни дни. Тя разкри, че идеята и вдъхновението за това са ѝ дошли именно на концерта на Лили Иванова, възнамерява да реализира в първите месеци на септември. Певицата отказа да разкрие повече подробности и накара аудиторията да чака със затаен дъх.

Източник:skandalno.net