Миро промени своите навици, Галка се появи пак от нищото.

Певецът Миро коренно е променил навиците си и приоритетите. Той е станал силно религиозен, смирен и някак всеопрощаващ. Миро е готов да забрави всичко лошо и да подаде отново ръка на вярната си дружба.

Дует „Каризма“ беше много популярен преди 10-на години. Факт е, че нямат песен, която да не се е превърнала в хит. Творчески и лични разногласия сложиха край на този иначе симпатичен и успешен тандем.

След разпадането на „Каризма“. Миро продължава да ходи по участия, стабилизира се финансово, взе участие и в едно музикално риалити и почти не минаваше месец без да напомни по някакъв начин за себе си.

Това се отрази както на банковата му сметка, така и на самочувствието. Никой не може да отрече, въпреки грозните слухове, които вървяха от време на време, че синеокият блондин е талантлив и харизматичен.

В същото време Галка изобщо не можеше да се класира за каквото и да е участие. След разпадането на дуета тя се чуди как да свърже двата края, тъй като е свикнала да живее нашироко. Това й докарва поредната депресия и за утеха на душата започва да пие.karizma

Не става пристрастена или зависима от алкохола, но не успява и да си стъпи на краката. За едно кратко време изчезва в чужбина. Зложелатели разказват, че докато била в Лондон, дуетната половинка на Миро не спирала да се налива с алкохол.

Край на добрите взаимоотношения слага както леката зависимост на Галка към алкохола, така и непрекъснатото й крънкане за пари, които тя така и не върнала на добродушния певец.

Сега двамата са готови да забравят миналото. В името на доброто старо време Миро е подал пръв ръка на Галя. Дали двамата ще запишат нов хит, който да пооправи вложеното финансово състояние на Галка? Предстои да разберем…

Източник:razkritia.com