stef4В същински шок са на път да изпаднат семейството, близките и приятелите на 19-годишната абитуриентка Стефка Маджарова след новината, че палачът на момичето може да се измъкне сух от делото. Обвиняемият Владимир Костадинов към момента е в ареста, но продължава да твърди, че Стефи е загинала при трагична случайност след срещата им, защото не можела да плува.

Припомняме, че красавицата бе открита в напоителен канал край Йоаким Груево на 13 юни тази година, като всичко сочи, че е ликвидирана на 12 юни вечерта. Владо обаче продължава да отрича вината си и да твърди, че само съдбата е отговорна за кончината на Стефи.

stef4Тъкмо затова прокуратурата разчита на резултатите от петорната съдебномедицинска експертиза и ДНК тестът, които се правят в столицата. Само те категорично могат да докажат участието и безспорната вина на Владимир Костадинов във фаталната случка, пише вестник “Телеграф”.

Припомняме, че Стефи се е срещнала с Владо случайно на 12 юни вечерта, а той е настоял да се поразходи с него, защото искал да й казва нещо важно. Момичето отдавна не искало да има нищо общо с него и дори вече имало нов приятел.

Владо обаче ревнувал страшно много и мисълта, че любимата му е с друг, направо го побърквала.

Той се скарал жестоко със Стефи й започнал да я бие. Крехкото девойче припаднало, а той помислил, че е станало най-лошото и я бутнал в канала, където тя се удавила.

източник: pravda.bg