Войната между вечните врагини Анелия и Емилия най-накрая ще се материализира и двете вече няма само да се карат през социалните мрежи, а директно ще си разменят шамари. Това вещаят фенове на двете фолк певици, след като стана ясно, че най-вероятно ще влязат в новия сезон на „ВИП Брадър“.Продуцентите правят всичко възможно да убедят двете попфолк звезди да се включат в шоуто, защото знаят, че ще избият рибата от рейтинг, съобщава HotArena.net.

Емилия и Анелия са от жените, чиято омраза не е само запред камерите, нито за пиар, както е например при Алисия и Николета. Жените на Коко Динев наистина не могат да се дишат и ако склонят да влязат в Къщата, ще им трябва солидна охрана. Продуцентите обаче са готови да осигурят отделни стаи или дори къщи за двете, ако се наложи, само и само да ги вкарат в шоуто.ae

Хонорарите също следва да са космически, но това не би трябвало да е проблем, като се има предвид колко много биха вдигнали рейтинга двете красавици.

Може би единственият проблем за продуцентите ще бъде двете да се сдобрят овреме и вече да не са толкова интересни за публиката. А това не е невъзможно. В последно време Анелия и Емилия сякаш заровиха томахавките, а последната дори направи опит да се извини на Анелия.

„Намерихме общ език. Аз бях инициатор и съжалявам за нещата, които станаха. Не се гордея с тях“, призна наскоро Емилия. Все пак, според запознати двете никога няма да бъдат приятелки.

Източник:blitz.bg