Фолк певицата се похвали с нови силикони

Ani-Hoang

Ани Хоанг напомпа деколте. Изпълнителката демонстрира впечатляваща визия на промоцията на първия си албум. Фенове и гости направо зяпнаха, когато певицата се появи на сцената в умопомрачителен тоалет и с впечатляващи форми. Силно вталената черна рокля на Ани Хоанг още повече подчертаваше силиконовите й импланти. Които изглеждаха чувствително уголемени.

Въпреки че Хоанг винаги се е хвалела с щедро деколте, този път певицата може да се конкурира със самата Джена. Не е ясно дали по случай промоцията си брюнетката се е обзавела със силиконовите импланти или са й подарък по случай Нова година, но е факт, че деколтето й е видимо увеличено.

Засега не е ясно и дали режисьорът Люси Иларионов е „виновен“ за увеличената обиколка на певицата. Или самата Ани е решила да финансира новата си визия.

Факт е обаче, че с новото си деколте брюнетката може да си съперничи със самата Джена. В момента пайнерката е сред най-надарените чалга певици и води всички класации, измествайки дори Преслава. Фенове обаче коментират, че ако сложи още някой друг кубик Ани тотално ще я отнесе. Друг е въпросът дали на нисичката виетнамка подобни огромни допълнения биха й подхождали или не.