Проблемът с отсъствието на водещите на  „Тази сутрин” по bTV Анна Цолова и Виктор Николаев, които мистериозно изчезнаха от ефир, подлуди гражданите!

През изминалите дни множество спекулации взривиха националните медии относно отсъствието на двама от най-харизматичните водещи на сутрешния блок на bTV, на предаването „Тази сутрин”, Анна Цолова и Виктор Николаев.

Имаше версии, че двамата водещи са уволнени от медията, дори се изнесе информация коя телевизия ще им предложи работа. Но истината излезе наяве, съобщи „24 часа”.

И тя е, че от „БТВ Медия груп” не са уволнилиЦолова и Николаев. От пиар отдела на телевизията са заявили, че Анна и Виктор са сред най-важните и обичани водещи на bTV. В момента те са в годишен отпуск, на почивка на море. Те не са уволнени и няма да бъдат уволнени. От медията са допълнили, че целият екип на сутрешния блок са в отпуск, но с настъпването на есента всички ще се завърнат в ефир.ani

Решението да бъдат пуснати водещите на „Тази сутрин” в почивка не е било планирано предварително. Но, когато парламентът се разпусна за лятна отпуска и няма да има сериозни и важни граждански събития, които да трябва да се отразяват своевременно, това е позволило на ръководството да пусне в годишен отпуск Анна Цолова и Виктор Николаев.

Това е шанс за екипа на сутрешния блок, който работи почти денонощно от февруари насам, за да отразяват случващото се в страната, като направи множество извънредни студия, репортажи, включвания, дори и нощни блокове, да си поеме глътка въздух, съобщиха още от bTV.

От медията заявиха, че най-късно на 2 септември 2013 г. водещите на предаването „Тази сутрин” Анна Цолова и Виктор Николаев се завръщат на екран, освен ако не се случат извънредни събития, които да предизвикат нови включвания.

Източник:chudesa.net