Бургаската полиция се активизира вечерта на 17 март, когато човек на Митьо Очите, познат в криминалните среди като Малките Очи, прави нещо страховито.

На 17 март около полунощ един от приближените на Митьо Очите, който носи същото име Димитър Желязков, за което е известен още и като Малките Очи, вдига грандиозен скандал пред кафе “Мокай”. Там 38-годишният криминален тип, познат още и с другия си прякор Муката, крещи на собственика на заведението Дилян Морфов, отправяйки му смъртни заплахи. Пияният престъпник първо заплашил Морфов със зверски побой, който по-късно прераства направо в заплаха за убийство. След това изчезва някъде.mitio

През това време собственикът набира номера на полицията и на място пристигат органите на реда. По-късно Муката се появява отново. В резултат на опитите им да овладеят ситуацията, вместо уплаха, ченгетата срещат още по-голяма агресия от човека на Митьо Очите. Муката дори започва да сипе обиди и закани за побой и срещу униформените, разкриха от “Флагман”.

Все пак накрая полицаите успяват да го закопчаят по някакъв начин и сега 38-годишният Димитър Желязков – Малките Очи е арестуван за срок от 24 часа, съобщиха през днешния ден от пресцентъра на ОДМВР-Бургас.

Малките Очи е откаран в Пето Районно управление в Бургас. Полицията ще разследва по-обстойно случая.

От Razkritia.com припомняме, че приятелчето на Митьо Очите – Димитър Стоянов Желязков има дълго криминално досие, свързано с разпространението на наркотици в цяла България.

От:Боян Петракиев     Източник:razkritia.com