Шокиращи революционни разкрития в астрологията са на път да променят коренно разбиранията на света за тази наука. Доскоро се смяташе, че зодиакалните знаци са 12, но се оказа, че това не е така. Има още един знак – фаталният 13-и. Всичко това бяха само слухове, докато изследователите не доказаха, че със сигурност има още една зодия – Змиеносец. Астролозите по света вече започват да се съобразяват с новото откритие, съобщава New York Times.

Следва преобръщане на цялата звездна карта. Например родените между 27 ноември и 17 декември досега бяха Стрелци, но според астролозите, изровили тайни книги, тези хора вече попадат под знака на новата, 13-а зодия – Змиеносец.

Според откритията 13-ият знак е бик забранен от римския император Юлий Цезар заради суеверието, че числото 13 носи нещастие. Ето защо той решил, че звездните знаци трябва да бъдат само 12 на брой. В началото повечето учени, които изследвали звездното небе, били против и се опитвали да се борят с нововъведението, което изкривявало науката. Това обаче било невъзможно, тъй като императорът наказвал със смърт всеки, дръзнал да се опълчи срещу решението му. Постепенно 13-ата зодия била забравена… до днес.zodiq

Нека научим малко повече за характеристиките на Змиеносците: те са особен тип хора, надарени със способността да привличат късмета, да се борят за възвишени идеали, търсят мир и хармония не само за себе си, но и за останалите хора. Родени са за лидери – имат таланта за увличат със себе си останалите хора в нови неочаквани начинания. Често имат много деца, обичат пътуванията, любознателни са, затова са и много умни. Съдбата им дава много, но това им създава тайни врагове. Въпреки задкулисните планове на онези, които им завиждат и ги мразят, те обикновено излизат от битките като победители, защото благородно следват своите цели и не се поддават на мръсни игри.

Но защо точно Змиеносци? Те са способни да носят змии в пазвите си, които обаче не ги хапят. Ако някой се опита да ги „отрови“, те му нанасят съкрушителен удар. И не защото са лоши хора, а защото в природата им е да изгарят всички мостове зад себе си. Веднъж изгубили доверие в някого, те късат с него завинаги. Могат да изоставят всичко и да започнат живота си отначало, без да се обърнат назад.

Вече е поискана официална промяна в астрологията, за да бъде въведена официално новата зодия. Очаква се коренна промяна, защото това ще размести тотално реда на всички познати зодиакални знаци. Рибите, например, вместо през февруари ще започват от третата половина на март, Овенът ще продължава до средата на май, вместо да свършва още през април, а Стрелецът ще е във владение почти до края на януари, вместо да приключва преди Коледа. Истинската продължителност на зодиите пък не е около месец, както се смята в момента, а варира от 8 до 44 дни.

Чърчил, Дракула и Вапцаров са Змиеносци

Политици, общественици и още редица велики личности са родени точно под този тайнствен зодиакален знак, носещ името на съзвездието Змиеносец. Сред тези паметни хора попадат имената на Фридрих Енгелс, Уинстън Чърчил, Марк Твен, режисьора Ридли Скот и бившия украински премиер Юлия Тимошенко.

Стефан Цанев, Никола Вапцаров, големият Джани Версаче, Мария Калас, Уди Алън, най-великият ренесансов скулптор Джовани Лоренцо Бернини, както и румънският граф Влад Цепеш, познат на света като Дракула. Всички те са видни представители на зодия Стрелец или поне до днешно време, когато се оказва, че винаги са били Змиеносци.

Източник:inews.bg