Ванга проговори от Отвъдното, при това с бивш президент, твърди самият той

Ванга проговори на бившия президент на Калмикия Кирсан Илюмжинов, твърди самият той, пише „Блиц”. В предаването „Лице в лице” по бТВ новият шеф на „Петрол” разкрива, че е чувствал особено близка пророчицата приживе.

Той отишъл при нея през 1996 година, когато бил много жаден и поискал чаша с вода. Тогава тя му казала, че трябва да вземе и нейната чаша, за да може да й сипва вода, когато почине. Учуден Илюмжинов попитал с какво ще й налива вода, а отговорът бил да прибере от дома й и една кана.wanga

На въпросния сеанс той научил, че ще стане президент два пъти, но така и не взел думите на Ванга за истина. Предполагал, че вече щом веднъж се е случило, е достатъчно и прекалено отговорно, мислел си, че надали ще се отвори втора такава възможност.

Половин година по-късно в Париж той е посочен за президент на международната федерация по шахмат. В желанието си да помогне на България, той прави Ванга почетен гражданин на Калмикия.

Днес Кирсан Илюмжинов споделя, че говори редовно с Ванга. Общува чрез потретите и вещите й, които е придобил лично от нея.

Източник:razkritia.com