bagata

Багата е здрав като бик година и половина след като беше наръган с нож в бар „Домби” – пише „България днес”. В продължение на два месеца докторите в „Пирогов” се бориха за живота му. Боецът беше опериран два пъти и бе поставен в изкуствена кома, но в момента изглежда в прекрасна форма – отбелязва изданието.
Преди два дни Благой Иванов се качи на най-високата планина в Южна Невада – Чарлстън. Той се качи на 3000 м надморска височина в компанията на своя мениджър Ивайло Гоцев. Предизвикателството е част от подготовката на ММА боеца за завръщането му на ринга.

Багата тренира от няколко месеца в Лас Вегас на високи обороти. Той се готви в прочутата зала на легендарния ММА боец

Ранди Котур, която се намери в Меката на хазарта.
Благой е възприел тотална промяна в своето виждане за живота. Той се е запалил по китайската философия, а неговото водещо мото е копирано от източния мъдрец Сун Дзъ и неговата книга „Изкуството на войната”.
„Заплашете ги с унищожение и те ще оцелеят. Поставете ги в смъртоносна ситуация и те ще оживеят. Когато хората изпаднат в опасност, тогава ще бъдат способни да се преборят за победата” – е най-любимия цитат на Багата от тази книга.
Благой Иванов ще направи своето завръщане на ринга през септември. Очаква се това да стане на голяма галавечер, която ще се състои в зала „Арена Армеец”.

източник: razkritia.com