Днес лидерът на “България без цензура” Николай Бареков и лидерът на “Атака” Волен Сидеров си стиснаха ръцете, с което събудиха съмнения в обществото за тайна завера помежду им

На думи Бареков отрече да има нещо общо със Сидеров, като заяви, че днешното му появяване в парламента за общ брифинг с “Атака”, е заради това, че лидерът им е председател на комисията за конфликт на интереси. siderovВъпреки това, когато журналистите му припомниха, че преди време нарече националистите ксенофобска партия, той заяви, че и сега имат много тежки политически различия, но въпреки това са претърпели сериозно идеологическо развитие. Този отговор показа, че може и да отрича за момента, но в бъдеще Николай Бареков е възможно да влезе в съюз с “Атака”, обаче като по-голямата сила –  има амбицията да бъде ситуиран в центъра, след като структурира движението си “България без цензура”.

Бареков подаде два сигнала към комисията за конфликт на интересите срещу Бойко Борисов. Единият е за участието му във фирма “Джи Ем Би тревъл къмпани” ООД, докато изпълнява длъжността кмет на столицата и главен секретар на МВР, а другият – за участието му в офшорна компания, която създава през 1994 г. Във връзка с последното бившият телевизионен водещ намеси и името на Цветелина Бориславова. Бизнесдамата му отвърна, че думата “офшорка” не е мръсна дума и за клевети ще съди всеки, който я нападне.

Източник:razkritia.com