Лидерът на “България без цензура” Николай Бареков се оплака пред собствената телевизия TV7 как Бойко Борисов се е срещнал с Пашата, поръчвайки убийството му.

Скандалният журналист и новопоявил се лидер на движението “България без цензура” разкри, че убийството му е щяло да бъде осъществено в рамките на една седмица, поради което е бил посъветван да раздуха новината, за да получи по този начин отсрочка във времето. Според Николай Барековнеговия враг Бойко Борисов е имал среща с Румен Николов – Пашата, с когото е направена уговорката за ликвидирането му.bar

Причината за мократа поръчка е аферата с бюлетините в Костинброд, заради която ГЕРБ паднаха от власт. Ето защо ликвидирането му ще бъде чисто политическо. Има вероятност убийството да бъде извършено от наемни килъри от чужбина.

По думите на Николай Бареков в момента се върнаха времената на ВИС и СИК.  Лидерът на “България без цензура” скандализира, заявявайки пред собствената си телевизия TV7, че Бойко Борисов е виновен за смъртта на над 150 човека с Румен Николов – Пашата. С премахването им след това е присвояван бизнесът им, с което се е нагушил с колосалната сума от 4 млрд. лв.
Утре Бареков ще пусне разследване за бизнеса на Борисов с офшорни фирми – още една от причините, заради които бившият премиер иска да убие скандалния журналист, който го свали от власт.

Източник:razkritia.com