Журналистът е убеден, че Борисов и Цветанов ще направят всичко възможно, за да му отмъстят.

Николай Бареков е в центъра на грандиозен скандал, който ще промени коренно политическата ситуация в България след изборите.

Топ журналистът се страхува за живота си, защото с разкриването на печатницата за фалшиви бюлетини той нанесе фатален удар върху партия ГЕРБ. От думите му разбираме, че той се бои, че това няма да му бъде простено от Цветанов и Борисов.

barekov

“200 човека бяха изпратени от Цветанов и Борисов. Те щяха да ни пребият. Свалих диктатурата в тази държава. Нито Борисов, нито Цветанов ще ми простят това, което направих сега”, това заяви Николай Бареков в ефира на TV7, цитиран от БЛИЦ.

Припомняме ви, че по-рано днес Прокуратурата и ДАНС извършиха мащабна акция срещу фалшифициране на утрешните бюлетини за изборите.

Печатница “Мултипринт”, която е спечелила поръчката за печатане на бюлетините за изборите и е собственост на общинският съветник Йордан Бончев, продължила да печата бюлетини незаконно след като официалната дата за предаването на всички бюлетини е 8 май.

Криминалистите разкриват, че са намерили 350 хил. бройки, които по нищо не се различавали от оригиналните, разделени в 10 палета по 35 хил. бюлетини.

Според информация на TV7 операцията е протекла инкогнито за служителите на Министерството на вътрешните работи.

Източник:razkritia.com