Barekov_Borisov_11

„Имаше скандал между мен, Люба Ризова и Красимир Гергов. На четвърта позиция бяха отношенията ми с Бойко Борисов. Аз стоях най-ниско от четиримата и трябваше да си тръгна от Би Ти Ви, за да си запазя достойнството“. Това заяви сензационно Бареков пред Сашо Диков.

Така той пробва да изясни скандалното си напускане на Би Ти Ви през есента на 2009 г. Защо точно обаче е бил уволнен,

остана мистерия.

„Последният ми разговор с Бойко Борисов беше на Великден. Обади ми се в 7 часа сутринта и ми предложи мир. Предложи ми да унищожим Красимир Гергов /б.р. собственика на Би Ти Ви/. Каза, че допуснал голяма грешка с него.Това беше сделката, но аз не се съгласих“, разкри Бареков.

„Разкайвам се, че подкрепях Борисов. Той излъга надеждите на българския народ“, поясни Бареков, визирайки периода, в който обслужваше медийно ГЕРБ.

„Не съм взимал пари от никого, за да правя платени интервюта. Наричаха ме „лице на журналистическата мафия“, но това е незаслужено“, обясни Бареков.

Диков го засече, като излъчи архивни кадри, на които се вижда как Бареков поднася цветя на Бойко Борисов и любезничи с дясната му ръка Цветан Цветанов по време на интервюта.

„Аз отворих очите на българския народ за лъжите на ГЕРБ. Аз показах кървавата глава на февруарските протести“, защити

се Бареков.

„Аз към много мъжествен и мускулест. Веждите ми ги обира фризьорката с машинката. Сашо имам забележка към теб – ти си се позапуснал, а трябва да спортуваш и да се поддържаш, за да те харесват жените, включително и моята майка“, каза Бареков по адрес на Диков.

„Пеевски е в моята категория. Той е висок метър и деветдесет и пет. Доста високо момче е. Бих направил спаринг с него“, каза на финала Бареков.

източник: pik.bg