„Погледнете на първите 10 реда средната възраст сигурно е 15- 20 години така, че за президентските избори виждате каква маса ще гласува за мене. Нито Станишев, нито Местан, нито Костов могат да ви вземат“, заяви в Смолян експремиерът Бойко Борисов.

„15 години вече българите дали за кмет, дали за секретар, дали за премиер, са ми гласували доверие и нито за миг не съм го изменил. Не им вярвайте на глупостите,които говорят. Ще мине време и всичко това, което се говори, ще му се смеем. Просто трябва сега няколко седмици, докато са изборите, гледайте си напред, не се заслушвайте много обещавам ви ще видите, че това ще се окаже един голям балон“, каза Борисов.Той даде пример с бившия главен секретар на МВР ген. Илиев който го развеждали с белезници едно време в прокуратурата, а днес той ги е осъдил и е спечелил дело, но си платил със здравето.“

boiko

Изтърпя българския народ прехода, изтърпя финансовата дисциплина, по-добре сме от другите държави и може да надградим сега, сега е момента да градим, нека не се връщаме назад и да се объркваме. Гласувайте, за който искате, този който спечели обаче изборите да направи правителство да управлява и да носи политическа отговорност, да не се крие зад този и онзи. Лидерът на една партия трябва да носи отговорност, и когато загуби изборите, да отиде да стисне ръката на противника“, добави той.

 

„Винаги съм казвал, избори се правят за един месец, политиците трябва да си мерят думите. Защото след 12 май България трябва да направи правителство. Ако вкараме държавата в нови избори след това всички ние три месеца пак ще чакаме да дойде ново правителство, а стабилността да могат да се усвояват европейските пари защото това е бъдещето. Малко трябва политиците да имат повече отговорност, защото изборите се печелят или се губят, демокрацията е това“, каза пред смолянчани Борисов.

Източник:24chasa.bg