Новинарят е аут от медията от 1 ноември

Скандалните рокади в бТВ следват една след друга. След като от медията се отърваха необмислено от едно от лицата си – Ани Салич, сега са на път да сторят същото и друга знакова фигура от новинарската си емисия. Водещият на централната емисия новини Юксел Кадриев почти сигурно ще изгърми от телевизията от 1 ноември.

А причината за това е повече от банална – любовната афера между новинаря и колежката му Виктория Петрова. ukselКакто от razkritia.comвече писахме, водещият и Виктория са имали несполучлив опит за връзка преди няколко години. От тогава обаче двамата не се поглеждали в кулоарите на телевизията, а зад кадър помежду им цари ледено мълчание.

Напрегнатата атмосфера се усещала и от зрителите, които все по-често недоволствали от новинарския тандем. Затова шефовете на медията решили да се отърват от Юксел, тъй като зрителите имали повече симпатии към колежката му. Въпреки всичко от бТВ се надявали все пак да успеят да придумат Ани Салич да заеме мястото си на водеща на централната емисия новини. Това обаче било малко вероятно, тъй като репортерката била обидена заради смяната с по-младата си колежка. А и също не се разбирала особено добре с Юксел, научиха от ПИК.

Източник:razkritia.com