Бъдете нащрек – съветва именитият уфолог Кубрат Томов

Извънземните скоро ще бъдат тук. Както се очертава, ще ни посетят за парламентарните избори, а може и по рано – твърди Кубрат Томов.
НЛО-то, което ще ни навести, идва от Шотландия, където е забелязано преди броени дни – на 30 март. В областта Мидлоудиън, граничеща с Единбург, в предпоследния ден на миналия месец очевидец заснема шокиращо видео – пише „България днес“.Едра бяла точка седи неподвижно в нощното небе. Свидетелят на чуждопланетното чудо отрази сферата с видеокамерата си. На кадрите се вижда, че точката пулсира и започва да се движи нервно на юг. Видеозаписът прекъсва.NLO
Няколко дни по-късно над Денби в Уелс същият обект се появява сред облаците. Пак е бяла сфера, която виси неподвижно минута и половина, а после изчезва с криволичещи движения. Придвижващата се сфера е забелязана няколко часа по-късно над германско село. След това обектът е забелязан над Сърбия, но никой там не успял да го снима. Ако човек погледне географска карта на Европа, излиза, че следващата станция на НЛО-то е България.
Според Кубрат Томов България е обект на повишен интерес от страна на извънземните заради енергийните полета, които се намират на нашата територия. Уфологът съветва българите да сме нащрек и да се оглеждаме за странни светлини в небето.
От:Станимир Тенев                 Източник:razkritia.com