Фактът, че британските младежи пият до безпаметност, е проблем на британското общество, не на българското

Филмът на Би Би Си за българския курорт Слънчев бряг вече дни предизвиква разгорещени дебати в медийното пространство. Творбата на британските журналисти е същинска подигравка за страната ни и беше крайно време някой да заеме категорична позиция по въпроса.lonon

Първи това стори директорът на Института за анализи и оценки в туризма Румен Драганов. Той заяви, че филмът на британците по никакъв начин не може да бъде изтълкуван като кампания срещу България, още по-малко пък ще навреди на туризма в страната ни. “Пиянството на младежите от Великобритания не е проблем на българските курорти, а е проблем на британското общество”, категоричен е Драганов.

Онлайн потребителите също не останаха безразлични към гаврата със страната ни. В онлайн пространството нон стоп валят възмутени коментари за филма на Би Би Си. “Идват тук, за да пият като свине и то за без пари, а след това ни плюят!”, беснеят потребителите. Като добавим и фактът, че положението в прехваления Албион не е по-различно, филмът на медията изглежда освен нелепо, и изключително лицемерно. След като вчера в Разкрития ви показахме няколко снимки, които показват как изглеждат пияните младежи във Великобритания, на вниманието ви предоставяме още два кадъра, които ще ви оставят без думи. Изводите оставяме на вас.

Източник:razkritia.com